Annorlunda scrapping

20130627-224233.jpg

Jag har gjort en ny grej idag, kokat ihop min scrapbookinghobby med min bokcirkel (fyra bibliotekarier som har hyfsat seriösa bokcirkelträffar någorlunda regelbundet). Sist läste vi en bok som det fanns så otroligt mycket att prata om efteråt, däremot var boken otroligt trögläst, det var därför jag fotade mig själv (!) läsande boken för att visa de andra att jag läste boken 🙂

Bokomslaget till boken säger mycket om bokens innehåll, och det är det som jag har spunnit vidare på i layouten. Det handlar om textförvanskning, förfalskning, gränser som flyttas, blodspillan, och mycket lager på lager i människorna i bokens liv. Vad är egentligen vad, vem är vem och hur ser bilden/texten ut egentligen?

Som utgångspunkt för upplägget har jag använt mig av Veckans skiss. Min är kanske lite mer fylld och utspridd. Jättefina tolkningar finns också att inspireras av!

Om layouten blev lyckad eller inte vet jag inte riktigt, men den blir ett komplement till våra diskussionen om boken. För övrigt en väldigt läsvärd bok! Men börja gärna med att läsa författarens förra bok, Utrensning, en fruktansvärd och fruktansvärt bra bok!

Advertisements

7 thoughts on “Annorlunda scrapping

  1. Jag är också bibliotekarie och vi har ockå en liten bokcirkel men det har aldrig blivit av att jag tagit kort på oss, det borde man ju. Kul LO.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s